Pasiune

FB_IMG_1462576633704Chiar daca atunci cand trebuia sa ne jucam, bunica ne dadea cate o sarcina de indeplinit din macrame sau alte fire, fara sa intelegem exact valoarea fiecarui lucru in parte, indiferent ca era un nasture sau o fata de masa, acum ne bucuram de “bogata zestre” care a ramas in fiecare din noi.

Lucram din pasiune, manual si numaram fiecare ochi in parte, gresim, desiram, refacem si tot asa pana ce ajungem la capat acolo unde pasiunea se transforma intr-un produs de invidiat.

Si inca invatam cu fiecare lucru crosetat care prinde viata la fel ca povestea vestitului “Pinocchio” imbracat in hainute de hartie si din lemn dar insufletit de al lui tata.

Si cum sa nu fim mandre atunci cand fiecare ornament sau hainuta este un unicat si o provocare !

Da intr-un final ne dam seama ca bunica inca este langa noi si se bucura atunci cand ne observa cat de greu ne despartim de fiecare lucru manual dus pana la capat. Iar daca-s fi bunica as zice cam asa: “Acum maica te recunosc dintr-o mie de oameni, indiferent cu ce esti imbracata, iar de nu o sa-ti vad fata si de nu vei fi tu in acele vesminte tot la tine o sa ma gandesc !”

Posted June 30, 2013 by macramemanual

%d bloggers like this: