“NEGOCIERI”   2 comments

Nu negociem cu TERORISTII !!!

Ma scuzati pt impertinenta, aici totul se lucreaza manual, necesita timp, imaginatie si foarte multa pasiune.

Stim ca exista aceea piata de profil care se numeste cerere si oferta ….. insa cred ca daca incercam sa fim un pic realisti uneori ne dam seama ca lucrul manual il echivaleaza cel care-l face, la fel cum dvs va puteti echivala ce salariu primiti, daca sunteti multumiti sau nu sau daca vreti sa lucrati pt o anumita companie sau pe cont propriu.

Majoritatea dintre cei care au ales ca pasiunea sa devina realitate iar un ghem de ata sa devina o podoaba vestimentara, nu sunt constransi de bani ci de pasiune, iar pasiunea noastra de a face un lucru unicat a fost pt propria noastra placere.

Probabil si cu siguranta doar crosetam si nu vom fi in stare sa facem lumea sa se invarta intr-o alta directie, insa cei care fac lumea sa se invarta, vor sa fie unici in felul lor si au ales inclusiv vestimentatia sa-i reprezinte ii rugam neimpertinent sa-si lase negocierile acasa si sa le foloseasca doar acolo unde acestia fac lumea sa se invarta si sa graviteze in jurul lor.

Nu jupuim carnea de pe om si punem piese de vestimentatie in loc, insa sunt miliarde de magazine cu haine care mai de care mai frumoase !!! Nu te opri in loc daca nu apreciezi ceea ce facem, Nu negocia daca nu-ti convine pretul, Nu arunca cu noroi si vorbe usturatoare, Nu fi impertinent sa crezi ca suntem niste masini chinezesti la care vei apasa butonul si gata chinezaria !!!

Aici muncim uneori luni intregi si ne luam ochii si mainile de la lucru doar atunci cand aceastea ne dor iar o pauza este bine meritata ca sa putem continuua cu aceeasi pasiune.

Cu Siguranta te-am indepartat un pic dar cu siguranta daca ai facut acest lucru nu trebuia sa fi aici, insa va multumim totodata ca ati avut suficienta rabdare sa cititi si aceast articol care fiecarui artizan ii trece prin cap atunci cand in loc sa-si vada de treaba lui si sa o faca cu toata pasiunea, uneori pune la suflet vorbe murdare ale naivilor care cred ca ceva facut fara pasiune are si altfel de valoare decat cea materiala !!!

Advertisements

Posted November 8, 2014 by macramemanual

2 responses to ““NEGOCIERI”

Subscribe to comments with RSS.

 1. Va aprecoez sinceritatea, si eu crosetez si este o munca titanica. Insa nu mai puneti marca dvs. pe pozele care le preluati din revistele crosetate. Cu respect.

 2. Este un lucru minunat ca mai sunt si alte persoane care croseteaza si nu doar revand produsele negociind la sange ceea ce noi facem cu aceste doua manute.

  Pe de alta parte cred ca acolo unde sunt branduri inceracam pe cat cu putinta sa lasam inclusiv ca acesstea sa se vada si le marcam doar pentru ca suntem obositi de cautari ale noilor modele iar niste falsi care revand si au timp sa-si faca site-uri doar copiaza ca niste trantori dupa site-urile noastre de albinute.

  Dar in cazul in care vreo revista de specialitate sau vreun brand celebru este deranjat de mica albinuta atunci asteptam o informare oficiala asupra continutului si vom lua masurile de rigoare prin stergere, nemarcare sau orice altceva este necesar incat albinuta sa nu deranjeze stupul.

  Intre timp “TRANTORII” ar trebuii pusi la munca sa stranga si ei polen din site in site, poza cu poza.

  Va multumesc pentru apreciere!
  Spor la treaba!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: